Natuurhuisje in Santa maria della versa

2
Natuurhuisje.nl logo

Studio gelegen binnenkant van een boerderij in de Valle Versa, in de provincie Pavia in het zuiden van Lombardije. De boerderij is volledig omringd door wijngaarden (20 ha.), Die fijne witte, rode en mousserende wijnen geven. Dit gebied is de grootste in Lombardije voor de productie van wijn. Het appartement ligt op de begane grond of eerste verdieping. Gedeeld terras met uitzicht op de wijngaarden van Chardonnay, een ruimte die uitnodigt tot de hele dag live op "open air". Gazebo (gemeenschappelijk). "Casa Reale" is een ideale plek voor diegenen die willen ontspannen in perfecte harmonie met de natuur. Een paar mijl begint de provincie Piacenza (regio Emilia Romagna). Buurt: Pavia, de stad van de honderd torens (30 km) en Piacenza met historische huizen van binnen en buiten de muren (40 km). U kunt ook het Gardameer (ca. 120 km), Comomeer (ca. 105 km) Genua (ca. 130 km) en Milaan (65 km).

Bijzonderheden natuurhuisje in santa maria della versa

kitchenette(magnetron), woon/slaapkamer(2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), verwarming(CV), terras(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in santa maria della versa

De ligging van "natuurhuisje in santa maria della versa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.