Natuurhuisje in Faggio rotondo

6
Natuurhuisje.nl logo

Studio-appartement midden in de natuur voor een vakantie in alle rust en afzondering of voor wie van thuis uit werkt of voor een picknick in het bedrijf, met enorm gazon en omheind bos rondom. ook geschikt als stop of start van wandel- of mountainbiketochten. ligt in het achterland van Genua, in Val Fontanabuona, 30km van Recco / Chavari / Genua, bijna 1 uur. het is een charmante oude boerderij gerenoveerd bestaat uit slechts twee aparte huizen, waarvan er een wordt bewoond door de eigenaren (die er af en toe zijn). ter beschikking van de gasten, een volledig onafhankelijk éénkamerappartement, geschikt voor 2 personen: er is een slaapbank voor anderhalve persoon, een kitchenette en een badkamer. voor grotere groepen is er de beschikbaarheid van andere ruimtes. in het buitengedeelte op het grasveld, ter beschikking van de gasten: banken, tafels en ligstoelen. rondom het huis 10 hectare grond, waarvan 1 omheind.

Bijzonderheden natuurhuisje in faggio rotondo

Tuinmeubilair, Tuin, Koel-/vriescombinatie, Tuin (omheind), Berwarming (elektrisch), Keuken, Badkamer, Drinkwater, Elektriciteit, Slaapbank (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in faggio rotondo

De ligging van "natuurhuisje in faggio rotondo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.