Mobilhome Superior

6
Bungalow.Net logo

Dit charmante vakantiepark heeft een oppervlakte van 70.000 vierkante meter en biedt grote schaduwrijke plaatsen met uitzicht op het meer aan, 2 zwembaden voor volwassenen en kinderen, Wohnmobiele, evenals voor gehandicapten Wohnmobiele, Cocotenten en Safari Lodge-tenten.
In de kleine haven zijn er voor 200 boten plaatsen, een groot overdekt amfitheater voor avondshows, maxi-schermen, internationaal entertainment, een fitnessruimte, een kinderclub, een speeltuin, een disco, tennis, basketbal, beachvolleybal, voetbal en tafeltennis.
Excursies om te zwemmen, op het eiland Maggiore per boot of met de drakenboot, bieden wij u aan.
evenals gratis gebruik van parasols en ligbedden op de oever van het meer,. Ook beschikbaar zijn ligplaatsen en drijvende platforms, kampeerservice, avonturenpark voor kinderen, gratis kanoverhuur, bowling baan, gedeelde barbecueplaats, automatisch bootvulstation, trailerhelling, Federal Water School, café, supermarkt, restaurant en Pizzeria, een internetpunt en gratis Wi-Fi (100% dekking) beschikbaar.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging mobilhome superior

De ligging van "mobilhome superior" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.