Natuurhuisje in Rocca corneta

4
Natuurhuisje.nl logo

Voor deze plek moet je wel een beetje avontuurlijk zijn. Omdat wij alleen te bereiken zijn over een onverharde weg, halen we je op en brengen je ook weer terug met onze pick-up of klassieke Jeep.De geheel open ruimte bestaat uit een keukenblok, eettafel met 4 stoelen, een 2 persoons slaapbank en een hoogslaper voor 2 personen. In de badkamer is een douche, wastrog en toilet. De gehele ruimte wordt verwarmt met een houtkachel. Buiten onder de pergola staan ligbedden en een buitentafel. Een vuurplaats en een BBQ. De hangmat tussen de eikenbomen kijkt uit op het veld. Omdat wij alleen te bereiken zijn over een onverharde weg, halen we je op en brengen je ook weer terug met onze pick-up of onze antieke jeep. Neem alvast wat proviand mee voor de eerste dagen en geniet van de rust en de natuur. Weg van alle hectiek in alle rust in de natuur de frisse lucht opsnuiven, zonder wifi en zonder televisie, luisteren naar de geluiden van de natuur, een boek lezen, de tijd nemen.

Bijzonderheden natuurhuisje in rocca corneta

Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Meertje, Open haard, Speelweide, Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (gedeeld), Tuinmeubilair, Wasmachine, Wasmachine (gedeeld met anderen), Keuken, Tweepersoonsbed, Badkamer, Slaapbank, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Parking, oven, Houtkachel, Eenpersoonsbed

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in rocca corneta

De ligging van "natuurhuisje in rocca corneta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.