Natuurhuisje in Puglianello

6
Natuurhuisje.nl logo

Typische boerderij in Benevento tufsteen, met 6000 vierkante meter grond, deels in gebruik als tuin en deels als groentetuin en olijfgaard. Het huis bestaat uit: boven 3 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en badkamer, 2 slaapkamers met 1 gedeelde badkamer, een van hen heeft een bed en een half + 1 bed, de andere met bed + slaapbank. Benedenverdieping: woonkamer met open haard en houtoven, 1 badkamer, woonkamer - keuken van ongeveer 100 vierkante meter. Het hele huis is omgeven door een grote patio. In de omgeving staan fruitbomen en 1 kippenhok.

Bijzonderheden natuurhuisje in puglianello

Open haard, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Barbecue, Verwarming (CV), Tuindeuren, Terras (overdekt), Internet, Wasmachine (gedeeld met anderen), Berwarming (elektrisch), Tuin (gedeeld), Tafeltennistafel, Binnenplaats (gedeeld met anderen), Hondenschaal, Hondenmand, Pelletkachel, Keuken (gedeelde met anderen), Tv, Parking (x 4), Tweepersoonsbed, Badkamer (x 3), Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2), Fietsen beschikbaar (gratis), Slaapbank, Twijfelaar

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in puglianello

De ligging van "natuurhuisje in puglianello" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.