Natuurhuisje in Torre suda

6
Natuurhuisje.nl logo

Even heerlijk tot rust komen in een luxe villa. De villa bevat twee slaapkamers en twee badkamers en is gelegen op de begane grond. Het prachtige zwembad behorende tot het natuurhuisje wordt gedeeld met de andere villa's. Wel geniet je van complete privacy in de villa. Alarm, airconditioner, haardroger, kluis, strijkijzer- en plank et cetera zijn allemaal aanwezig. Ook is het natuurhuisje prima begaanbaar voor minder validen. Het terrein is volledig omringd door hekken en is gelegen in een erg rustig gebied. De villa is onderdeel van een complex met zes soortgelijke villa's.

Bijzonderheden natuurhuisje in torre suda

Afwasmachine, Airco, Badkamer (x 2), Barbecue, Eenpersoonsbed (x 2), Internet, Internettoegang (WiFi), Keuken, Kinderbad, Kinderbed, Kinderstoel, Koel-/vriescombinatie, Rolstoel toegankelijk, Slaapbank (x 2), Terras (privé), Tuinmeubilair, Tv, Tweepersoonsbed, verwarming (elektrisch, CV), Wasmachine (gedeeld met anderen)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in torre suda

De ligging van "natuurhuisje in torre suda" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.