Vakantiehuis Sassoferrato

10
8
Groepen.nl logo

Dit ruime en zonnige vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht op Le Marche. Er is ruimte voor 8 personen en de accommodatie biedt vele faciliteiten. Uitermate geschikt voor families! 

Groepsaccommodatie in Italië met pizza oven


De groepsaccommodatie heeft 4 gezellige slaapkamers, inclusief 1 kamer speciaal voor kinderen met veel speelgoed, een X-Box en veel boeken. De woonkamer heeft een TV met Nederlandse zenders, een DVD-speler en heel veel DVD's. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Buiten vind je een lange tafel onder de portico met open haard. Hier is het echt genieten. Aan de andere zijde van het huis bevindt zich een buitenkeuken met BBQ en pizza oven. In 2018 is er een prachtig zwembad aangelegd (6x11 meter) met een barretje voor een drankje in de schaduw. Proost alvast.

Struinen langs de barretjes 


De groepsaccommodatie ligt op 7 km afstand van het dorp Pergola, hier is op zaterdag een gezellige markt. Het dorp heeft veel gezellige barretjes, terrasjes voor een lekkere Italiaanse koffie of een glas wijn. Ook zijn er diverse supermarkten. Op 30 km afstand is de zee en er zijn verschillende leuke badplaatsen met mooie stranden en heerlijke restaurants. Ook ligt de cultuur van Le Marche en Umbrie om de hoek met diverse mooie en interessante musea.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Italië

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis sassoferrato

De ligging van "vakantiehuis sassoferrato" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.