Natuurhuisje in Oinochori fokidas central greece

6
Natuurhuisje.nl logo

Gezellige studio (42 m2), gelegen in het rustige dorp Oinochori in Fokida, Centraal Griekenland niet Thessalie, op een hoogte van 880 meter. De veranda heeft een uniek adembenemend uitzicht op de top van de berg Gkiona, Liritsa 2007 m. Het is 2 en een half uur rijden van Athene. In Oinochori is er geen winkel, taverna, "periptero". Er is een supermarkt in het dorp Gravia (20 minuten rijden). Het unieke, één kamer, ontwerp met houten interieur en twee zolders, is de perfecte bestemming voor gezinnen met tiener kinderen, groepen vrienden en iedereen die dichter bij de natuur wil komen. Perfect voor schrijvers, schilders, fietsers en bergbeklimmers. Dit natuurhuisje biedt plaats aan 6 gasten op twee zolders (één zolder met een tweepersoonsmatras, de andere met twee tweepersoonsmatrassen) . Volledig ingerichte keuken (oven, magnetron, koelkast, waterkoker, afwasmachine, filterkoffiezetapparaat, broodrooster), TV, DVD, Hi-fi, WC met douche en wastafel, traditionele oven bij het terras, buiten barbecue op gas. Geen Wi-Fi.

Bijzonderheden natuurhuisje in oinochori fokidas central greece

Tuinmeubilair, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Tuindeuren, Berging, Hondenschaal, Tv, Keuken, Tweepersoonsbed (x 3), Badkamer, Eenpersoonsbed (x 2), Drinkwater, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), oven

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in oinochori fokidas central greece

De ligging van "natuurhuisje in oinochori fokidas central greece" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.