Natuurhuisje in Kelefa

12
Natuurhuisje.nl logo

Ligging: De villa/kasteel gebouwd op een sublieme locatie kijkt uit over het historische dorp Kelefa. Het uitgebreide pand omvat ook de aangrenzende familiekapel Aghia Annas, die ook door de gasten wordt gebruikt voor bruiloftsfeesten en doopfeesten vanwege de charmante sfeer. Kelefa ligt boven de baai van Itilon, waar de nieuwe asfaltweg langs de oude Turkse vesting direct naar de blauwe zee leidt. Schilderachtig omlijst door bergen en olijven ligt het kleine naburige dorpje Limeni met zijn visrestaurants op ongeveer 3 km afstand. De baai onder uw vakantieverblijf heeft een lang grind/zandstrand. Itilos Promenade met zijn mooie Café s`und Bars is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Aan de kustweg is er een busdienst naar Areopolis, op ongeveer 3 km afstand. Faciliteiten: De villa/kasteel biedt 6 slaapkamers met tweepersoonsbedden, evenals eenpersoonsbedden. De maximale slaapcapaciteit is 10 personen. Op de begane grond is er op de begane grond

Bijzonderheden natuurhuisje in kelefa

Open haard, Tuinmeubilair, Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Terras, Berging, Tuin (privé, verlicht), Balkon, Tweepersoonsbed (x 4), Eenpersoonsbed (x 4)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in kelefa

De ligging van "natuurhuisje in kelefa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.