Natuurhuisje in Loutra

5
Natuurhuisje.nl logo

Nieuw gebouwde villa in 2014, traditioneel dorp Agia Triada. Vrijstaand vakantiehuis, prive zwembad, gelegen op de NW kust van het eiland Kreta. De woning is gelegen buiten het dorp Agia Triada, de locatie biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving. Dit charmante huis met stenen muren en bogen is een goede oplossing voor een gezin met kinderen of verschillende koppels. Buiten kunt u genieten van het klimaat door gebruik te maken van uw van uw prive-zwembad en een barbecue. Op het terras kunt u genieten van lange zomeravonden. Het dichtstbijzijnde strand vindt u op 5km, op slechts 8 minuten met de auto. De woning is gelegen op ca. 12 km van het levendige centrum van Rethymnon. De stad heeft een lange boulevard met moderne cafe's en bars. U kunt genieten van de meest heerlijke vis en zeevruchten in de prachtige oude haven. Georganiseerde stranden met een kustlijn van meer dan 20 km lang, in oost en west. Dit vakantiehuis is ook een goed uitgangspunt om het prachtige eiland te ontdekken.

Bijzonderheden natuurhuisje in loutra

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in loutra

De ligging van "natuurhuisje in loutra" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.