Natuurhuisje in Kamisiana

6
Natuurhuisje.nl logo

Villa Emerald is een nieuwe stenen 150m2 villa aan de kust, 85 m van het pittoreske strand van het dorp Rapaniana, vrij uitzicht op de zee en de prachtige schoonheid van de omringende natuur, op een eigen mooi twee acre ruime tuin met een prachtig privé zwembad 40 m² met hydromassage/Jacuzzi, stenen overdekte BBQ, met houtoven en buiten keuken. Het interieur, ingericht met licht elegant meubilair geeft een gevoel van romantiek en luxe. De helderblauwe zee die lijkt op de helderblauwe lucht en het kiezelstrand dat is bezaaid met almyrikia (type boom) maken deze rustige kust ideaal om te zonnen, zwemmen en dompelen in zee. Behoort bij het vissersdorp Kolymbari. Emerald Villa voldoet aan al uw verwachtingen voor rust, ontspanning, gastvrijheid en privacy en is de perfecte uitvalsbasis om vooral de wilde schoonheid van West-Kreta te verkennen. U kunt een bezoek brengen aan: De famous cruise naar Balos Lagoon en Gramvousa Island, het lange strand van Falasarna, roze zandstrand van Elafonisi, de Byzantijnse historische kloosters, Kloof van Samaria, de Venetiaanse haven van Chania, de grote Kretenzische Minoïsche paleis van Heraklion en de musea van het gebied. De 4e slaapkamer gaat pas open als 7 of meer personen boeken. Voor 6 personen, slechts 3 slaapkamers.

Bijzonderheden natuurhuisje in kamisiana

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven,, grill,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in kamisiana

De ligging van "natuurhuisje in kamisiana" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.