Natuurhuisje in Apollonioi

8
Natuurhuisje.nl logo

Villa Helios is een schitterende villa met zwembad en adembenemend uitzicht over de Ionische Zee, comfortabel en met zorg ingericht met oog voor het kleinste detail. De plafonds zijn bijv. gemaakt van het traditionele witte hout van Lefkas en de marmeren badkamers zijn betegeld met handgemaakte tegels. De extra woonkamer/slaapkamer op de begane grond biedt naast de slaapbank onder meer een kitchenette, koelkast en afwasmachine en biedt extra privacy voor een verblijf met familie of vrienden. De ruime veranda biedt een onvergetelijk uitzicht op de eilanden zoals Ithaca, Keffaloniƫ en kleinere eilanden. Vanuit het zwembad kijk je uit op zee en het ruime terras is ideaal voor zonliefhebbers. De villa ligt op een heuvel in het zuidelijke gedeelte van Lefkas, op slechts 5km van het strand en wordt omgeven door eiken en olijfbomen. In de omgeving van de villa bevinden zich verschillende schitterende stranden zoals Vasiliki (5km), Porto Katsiki (8km) en Egkremnoi (12km), ook vele (sportieve) activiteiten te ondernemen. Idyllische dorpjes en vissershaventjes zoals Athani, Syvota en Poros maken van de vakantie een authentieke Griekse belevenis.

Bijzonderheden natuurhuisje in apollonioi

woon/slaapkamer parterre: 2-pers. slaapbank,, fornuis(keramisch),, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, airconditioning

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in apollonioi

De ligging van "natuurhuisje in apollonioi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.