The Green Guest House

15
Gites.nl logo

The Green Guesthouse ligt in de gemeente van een klein mooi dorp genaamd Villiers sur Tholon. Dit vakantiehuis in Frankrijk is een prachtige 210 jaar oude voormalige schuur, vol charme, met winkels op op 2 km, gerenoveerd in 2010. Er is geen verkeer, schone lucht, geen lichtvervuiling, geen geluiden en een prachtig uitzicht over de tuin met hoge bomen , appelbomen, kersenbomen, mooie vegetatie en een biologische moestuin.
Dit a-typische huis heeft een kathedraalplafond, zichtbare stenen, balken en vloerverwarming. Het is licht, helder, heeft een eigen parkeerplaats, en mooie omheinde en boerderijproducten van de Bourgogne (wijn, gevogelte, champignons, geitenkaas, marmelade ...) kunnen in het dorp worden gekocht.
Deze Franse gite is perfect voor familiebijeenkomsten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en outdoor-activiteiten (paardrijden, polo, fietsen, golfen, woonboot, paardrijden te voet of in quad ...),
Het huisje heeft:
5 slaapkamers voor in totaal 15 personen, een tv-lounge, wifi in alle kamers, een zeer grote eetkamer van 70 m² met keuken, 2 badkamers, 3 toiletten.
Groot houten terras en ligstoelen, tuintafels, BBQ.

Boekingsinformatie

Ligging the green guest house

De ligging van "the green guest house" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.