Le Champmartin

9.5
6
Gites.nl logo

Algemeen:
Het vrijstaande huis is volledig en fraai ingericht in de sfeer van het huis met antieke tafels en spiegels, uitsluitend nieuwe banken en bedden. Als we er zelf zijn willen we even plezierig als u wonen! Recent is Le Champmartin gerenoveerd; keuken, badkamer en toilet zijn volledig vernieuwd.
Woonkamer:
De woonkamer is smaakvol ingericht met antieke meubels en spiegels en er is een grote open haard met houtbrander. In de woonkamer is een geluidsinstallatie en een TV met schotelontvangst en een DVD speler. De bekende Nederlandse TV-zenders zoals Nederland 1-2-3, RTL4, SBS-6, evenals honderden buitenlandse zenders worden ontvangen. De Nederlandse radiozenders zijn in digitale kwaliteit te ontvangen. Het plafond met de oude eiken balken is in oorspronkelijke stijl teruggebracht. Wanden zijn “en Pierre” of in authentieke stijl.
Keuken:
De compleet ingerichte keuken heeft een 90 centimeter breed 5 pits gasfornuis met elektrische oven en wasemkap, koelkast met vriesvak, afwasmachine, combi-magnetron, koffiezetapparaat (Filter koffieapparaat, Senseo-apparaat, Nespresso apparaat).
Badkamer:
De badkamer is ingericht met ligbad, douche en dubbele wastafel en een wasmachine en wasdroger in een aparte ruimte.
Eetkamer:
In de eetkamer staat een grote eettafel met 8 stoelen en een buffetkast met het serviesgoed.
Via de entree kom je in de gang, met aan het einde van de gang het toilet.
Eerste verdieping/slaapkamers:
Op de overloop, achter de trap is een wasgelegenheid met een dubbele wastafel. Tevens staat op de overloop een tweepersoons slaapbank. Links zijn 2 identieke gespiegelde slaapkamers, de slaapkamer aan de voorzijde heeft een nieuw 2-persoons bed (afmeting 140x210), de kamer aan de achterzijde heeft twee 1-persoons boxspring bedden (afmeting 80x200) welke aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Aan de rechterkant is een grotere ouderslaapkamer met een nieuw 2-persoons bed (afmeting 160x210) .

Boekingsinformatie

Ligging le champmartin

De ligging van "le champmartin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.