Gîte APOLLON

10
13
Gites.nl logo

Vakantiehuis Apollon is een leuk gerenoveerd huis in de stijl van de streek Lotharingen, met een terras op het zuiden, dichtbij het indrukwekkende Romeinse amfitheater en de uitzonderlijk mooie mozaïek in het dorp Grand, dat eens het belangrijkste Romeinse heiligdom was in het Nord-Oostelijk Gallië, gelegen op een klein plateau, omgeven door bossen. In het vakantiehuis kunnen 9 tot 13 mensen slapen en het is mogelijk om de slaapplaatsen voor u aan te passen. Er zijn twee kinderbedjes beschikbaar (kinderen tot 2 jaar worden niet meegeteld in de capaciteit). Het vakantiehuis heeft het label "Tourisme et Handicap" gekregen, en het is mogelijk voor 4-5 personen in rolstoelen om de benedenverdieping te gebruiken. Er zijn geen drempels of treden op de benedenverdieping en er is directe toegang tot het zonnige terras op het zuiden en de omheinde tuin, die zelf direct bereikbaar is vanaf de eigen parkeerplaats. Er zijn vier slaapkamers, een open woonkamer met eethoek en een gezellige houtkachel bij de keuken. Ook is er een bijkeuken voor de was, twee badkamers en separate wc's. Verder vind je een veilige garage bij het huis, waar fietsen kunnen worden geplaatst, in directe verbinding met het huis. Ook is er een barbecue aanwezig.
Het vakantiehuis is ideaal voor groepen en gezinnen die houden van wandelen in de mooie omgeving of uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de geboorteplaats van Jeanne d'Arc, de prachtige Maasvallei en allerlei andere leuke verrassende plekjes.

Boekingsinformatie

Ligging gîte apollon

De ligging van "gîte apollon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.