la Calècherie

20
Gites.nl logo

Wil je met een grote groep op vakantie in Frankrijk, dan is dit vakantiehuis voor 20 met sauna en zwemmeer echt iets voor jullie! Je zit hier middenin de natuur, maar toch niet ver van de nodige voorzieningen, met schitterend uitzicht op het gebergte de Hautes Vosges.
Het chalet "La Calècherie" is een mooi vakantiehuis in de Vogezen, met een vloeroppervlakte van 350 m2. Het is met 4 sterren onderscheiden. Dit betekent dat je er luxe, comfort en goede voorzieningen aantreft. Het huis heeft 7 slaapkamers en 4 badkamers en 4 wc's. Het is recent gebouwd en modern. Het is zeer sfeervol.
Je kunt gebruik maken van een infrarood of stoom-sauna, een spa, biljart, tafelvoetbal, een open haard en airconditioning en Wifi internet. Er is geen inkijk. Uit de kraan komt kristalhelder bronwater. Rust is gegarandeerd.
Het huis is op het zuiden georiënteerd, met een zeer mooi uitzicht op de hoge Vogezen.
Er zijn meerdere terrassen waaronder een groot houten balkon ter hoogte van de woonkamer (woonkamer-keuken).
- Op de begane grond: bijkeuken, entreehal, 1 slaapkamer met bed van 140 cm en een ledikantje, 2 badkamers, 2 wc's, een grote open woonkamer met eethoek en keuken (100 m2). Verder is er een grote zit/ eetkamer met open haard en tv, dvd-speler, wifi, gezelschapsspellen, een grote goed ingerichte keuken met toegang tot het terras met oven, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser, grote diepe gootsteen, veel bergruimte, en alles wat nodig is om te koken en zelfs met vrienden aan tafel te koken (fonduset, raclette) een senseo, magnetron, citruspers, broodrooster, etc... etc....).
Op deze verdieping is ook een ontspanningsruimte met de infrarood- of stoomsauna, jacuzzi, enkele fitnessapparaten.
- 1e verdieping : 6 slaapkamers waarvan 2 met tweepersoonsbed.
1 slaapkamer : 1 bed 140, 1 ledikant
1 slaapkamer : 1 bed 140, 1 ledikant
1 slaapkamer : 1 bed 140, 1 bed 90
1 slaapkamer : 1 bed 140, 1 bed 90
1 slaapkamer : 1 bed 140 + badkamer + wc
1 slaapkamer: 1 bed 140, 2 bedden 90, een badkamer en wc.
De bedden zijn voor je opgemaakt bij aankomst.

Boekingsinformatie

Ligging la calècherie

De ligging van "la calècherie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.