Vakantievilla Le Tholy

10
9
Groepen.nl logo

Deze chalet bestemd voor 9 personen en ligt in het schilderachtige heuvellandschap van Le Tholy, vlakbij Gérardmer. Het chalet ligt aan de rand van het bos, een ideale locatie voor natuur- en wandelliefhebbers. Geniet tijdens het wandelen van de geur van de bossen en vergeet niet om je heen te kijken, met een beetje geluk spot je wilde dieren!

Groepsaccommodatie in Frankrijk nabij de bossen 🌳

Op de begane grond bevindt zich een knusse woonkamer met een ruime hoekbank, flatscreen televisie en een open haard die naast gezelligheid voor warmte zorgt in koude wintermaanden. De keuken heeft onder meer een inductie kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en een koffiezetapparaat. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en en suite badkamer met een douche, wastafel en toilet. De woonkamer biedt toegang tot het terras. In de kelder staat een was-droog combinatie waar je gebruik van kunt maken. Er is een Wifi verbinding aanwezig. Op de eerste etage bevinden zich de andere drie slaapkamers. Er is een ontspanningsruimte met fauteuil, flatscreen televisie en dvd-speler. Het vakantiehuis wordt omgeven door een schitterende natuur en is zowel in de zomer- als wintermaanden een heerlijke vakantiebestemming. Op het terras met luifel staan ligbedjes zodat je in de zon kunt genieten van het weidse, groene uitzicht. Je kunt gebruik maken van de barbecue en er is een tafeltennistafel aanwezig.

Onderneem diverse activiteiten 

In de omgeving van je vakantiehuis kun je onder meer skiën, langlaufen, vissen, paardrijden, golfen en tennissen. Daarnaast kun je je geluk beproeven in het casino, een dansje wagen in de discotheek of een filmpje kijken in de bioscoop.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla le tholy

De ligging van "vakantievilla le tholy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.