Vakantievilla Le Tholy

10
8
Groepen.nl logo

Deze chalet is bestemd voor 8 personen en ligt in het dorp Le Tholy, vlakbij de 'Parel van de Vogezen': Gérardmer. Het is een ideale bestemming voor liefhebbers van watersport en vissen in het bijzonder. Aan het meer kunt je een bootje en vismateriaal huren en je kunt er zelfs duiken 🤿 In het dorp staan houtbewerking en kaasproductie centraal, de 'Caprice des Dieux' moet je geproefd hebben.

Groepsaccommodatie in Frankrijk met open haard 🔥

Op de begane grond, in de sfeervolle woonkamer staan twee banken met een poef, een televisie met dvd-speler en de open haard zorgt voor gezellige avonden. Een eetgedeelte met grote eettafel en stoelen. De keuken heeft een inductie kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en een koffiezetapparaat. In de keuken staat nog een tafel met twee stoelen en er zijn twee gourmetstellen aanwezig. Een badkamer is aanwezig twee wastafels, douche en een haardroger. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de kelder met een slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen toilet en wastafel. De kelder geeft toegang tot de garage met een wasmachine, droger en een tafeltennistafel. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van en wastafel, ligbad, toilet en een haardroger. Het chalet heeft twee balkons met tuinmeubilair met een prachtig uitzicht heeft op de groene omgeving. Hier kun je in alle rust een goed boek lezen en genieten van de warme zonnestralen. Buiten is er een terras met tuinmeubilair en een barbecue zodat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Samen wandelen door het bos

Het vakantiehuis ligt aan een bruisend riviertje en wordt omgeven door een bos waar je met de kinderen hout kunt gaan sprokkelen voor de open haard. Er liggen reusachtige stenen in de tuin, dit komt doordat hier vroeger een steengroeve was gevestigd.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla le tholy

De ligging van "vakantievilla le tholy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.