Groepsaccommodatie Granges-sur-Vologne

10
15
Groepen.nl logo

De accommodatie is gelegen middenin het rustige dorpje Granges-sur-Vologne (slechts 600 km van Utrecht).  Het huis is aan de voor en achterzijde bereikbaar met een eigen brug. Het stadje Gérardmer ligt op slechts 10 minuten rijden.


De Vogezen is een gebied met een prachtige natuur: groene weilanden, duizenden meertjes, riviertjes, uitgestrekte bossen en heuvels die naar het oosten toe boven de 1.000 meter uit komen. Je kunt hier dus het hele jaar volop genieten.

Groepsaccommodatie in Frankrijk met open haard 


De groepsaccommodatie is geschikt voor 15 personen. Er zijn 5 ruime slaapkamers aanwezig (zie kamerindeling). Elke slaapkamers beschikt over een eigen badkamer. Wat een luxe! Sommige kamers bieden uitzicht op de bergen. De accommodatie biedt een woonkamer met een open haard, een eetkamer een gemeubileerd terras. Daarnaast is er gratis WiFi!

Samen de piste op

In de zomer kun je wandelen en fietsen in de prachtige omgeving of als je iets meer actie wilt naar een pretpark. In de Vogezen kun je heerlijk motorrijden door de verschillende bergpassen, waaronder de mooie route de Crêtes. De motoren kunnen op het terrein geparkeerd worden. Gérardmer en La Bresse zijn in de winter gezellige wintersport dorpen, zeer geschikt om te gaan skiën met de hele familie of vriendengroep! De sneeuwzekerheid is vrij groot, door de hoogte waarop de pistes zich bevinden (900 tot 1400 meter) en door het grote aantal sneeuwkanonnen.

Meer informatie over skiën

Gérardmer:
Hier bevinden zich 21 skipistes voor 40 km skiplezier. 54 sneeuwkanonnen, 18 skiliften, een snowpark, 3 verlichte pistes met muziek.
(de rode Tétras-piste en 2 groene pistes van de Petite Mauselaine), nachtskiën en skiën voor minder validen.

La Bresse-Hohneck:
Hier bevinden zich 37 skipistes. 18 skiliften en 282 sneeuwkanonnen, 7 verlichte skipistes,
'Dauwskiën' vanaf 6 uur 's ochtends en nachtskiën tot 10 uur 's avonds. Een snowpark met muziek en een slalomstadion.

Pistes voor de beginners (kleine pistes): Col de la Schlucht (stoeltjeslift) en de Col de Brabant (sleepliftjes).

Openingstijden van de pistes: Van half december tot eind maart.



Bekijk ook de andere groepsaccommodaties voor wintersport 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie granges-sur-vologne

De ligging van "groepsaccommodatie granges-sur-vologne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.