Vakantievilla Brouvelieures

10
29
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan maar liefst 29 personen en is ideaal gelegen tussen de steden Épinal, Saint-Dié-des-Vosges en Gérardmer. Ondanks de grootte van het vakantiehuis straalt het charme en gezelligheid uit.

Groepsaccommodatie in Frankrijk met whirlpool

Het huis kan opgesplitst worden in twee delen, het huis (17 personen) en de zolder (12 personen). Dit maakt het huis ideaal voor grote groepen, zo kan de modern ingerichte zolder bijvoorbeeld door kinderen worden gebruikt als je met de hele familie op vakantie gaat. 
Er is een ruime eetkamer waar je in goed gezelschap genieten van een heerlijke maaltijd. De aangrenzende open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een raclette apparaat en gourmetstel aanwezig zodat het je aan niks ontbreekt. Daarnaast is er een lounge gedeelte met banken, televisie, dvd-speler en een zitje. De keuken en de lounge bieden toegang tot het terras met tuinmeubilair en twee barbecue's. Ben je na een drukke dag toe aan ontspanning en rust? Dan biedt de infrarood sauna met muziek de uitkomst. Heerlijk relaxen en ook nog eens goed voor je gezondheid. De zolder is modern ingericht. Een eetgedeelte met een grote eettafel, twee banken en een TV. Voor de kinderen is een speelhoek ingericht met een ligbank en een televisie.

Een grote, groene tuin met tafeltennistafel waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Er staan meerdere banken buiten zodat je lekker in de zon kunt zitten. De grote bomen zorgen voor schaduw zodat je ook ongestoord je krantje kunt lezen. Onder het overdekte terras staat een whirlpool waar je heerlijk van kunt genieten met een glas bubbels. Er is een kleine steenoven aan de achterkant van het huis waar je jouw eigen broodjes kunt bakken en wat dacht je van een heerlijke zelfgemaakte pizza? Aan de zijkant van het huis een terras met parasol en houten banken.

Geniet samen van een avontuurlijke vakantie

In de omgeving is genoeg te beleven: avonturiers kunnen zich uitleven met paintballen, karten, skiën en klimmen en klauteren in het Avonturenpark. Ben je op zoek naar een wat rustigere activiteit? Neem een bezoek aan de 3D-bioscoop, de dierentuin, het miniaturenpark of het automuseum. Je kunt heerlijk wandelen in de omgeving van je vakantiehuis, vergeet daarom vooral niet je wandelschoenen mee te nemen. Na een stevige wandeling kun je ontspannen in de whirlpool.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla brouvelieures

De ligging van "vakantievilla brouvelieures" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.