Vakantiehuis Ban Sur Meurthe

9.7
14
Groepen.nl logo

Sfeervolle groepsaccommodatie in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy voor maximaal 14 personen met prachtig uitzicht op de beroemde Col de Bonhomme! In de zomer uitmate geschikt voor mooie fiets-, wandel-, en motortochten. In de winter kan je hier volop genieten van je Wintersport!

Een groepsaccommodatie in Frankrijk met houtkachel

Je komt binnen via een hal met een lange gang. Op de begane grond die geheel drempelloos is, bevinden zich 2 ruime slaapkamers, één slaapkamer voor 3 personen en één slaapkamer voor 4 personen met openslaande tuindeuren en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet. Vanuit de grote open ruimte heb je een prachtig uitzicht op het dal! Hier bevinden zich de open keuken, woon- en eethoek met grote houtkachel. Heerlijk om op te warmen na een dag in de sneeuw. Op de eerste verdieping van deze groepsaccommodatie bevinden zich de andere twee slaapkamers. Buiten is er een groot terras met tuinmeubels en ligstoelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen een kampvuur te maken en is er voor de kinderen meer dan voldoende binnenspeelruimte. Kortom, voor ieder wat wils!

Samen de pistes op

De accommodatie ligt midden in de natuur met een grote verscheidenheid van flora en fauna. Ook om sportief actief te zijn in de prachtige omgeving zijn volop mogelijkheden zoals mountainbiken, zwemmen, kanoën, surfen, zeilen, rotswandklimmen en paardrijden. 's Winters kan je sneeuwschoenwandelen, langlaufen en zelfs alpineskiën in Gerardmer, La Bresse-Hohneck of Lac Blanc. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis ban sur meurthe

De ligging van "vakantiehuis ban sur meurthe" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.