Groepsaccommodatie Ban sur Meurthe

10
10
Groepen.nl logo

Groepsaccommodatie in Frankrijk


Dit gezellig, knus en comfortabel vakantiehuis is geschikt voor 10 personen. De accommodatie beschikt over een ruime, gezellige woonkamer, eetkamer en open keuken die van alle gemakken is voorzien. In de woonkamer staat een houtkachel waar het gezellig vertoeven is en je heerlijk kunt opwarmen na een dagje in de sneeuw. Op de begane grond zijn er 2 tweepersoonskamer en twee badkamers. Daarnaast is er op de begane grond nog een vierpersoonskamer. Op de vide is een gedeelte ingericht als gezellige speelruimte voor de kinderen met tv (zonder zenders) en dvd's, leeshoek, speelgoed en spelletjes. In het andere gedeelte staan nog eens 2 bedden. Je hebt een terras en een eigen gedeeltelijk afgesloten stuk tuin. Er is hier voor iedereen wat wils!


Samen de pittoreske dorpjes bezoeken


De accommodatie ligt op 1 ha grond op 760 meter hoogte, op een Zuidhelling en met een prachtig uitzicht op de beroemde Col de Bonhomme en de route des Crêtes. Het is omgeven door bos en weide en het ligt dichtbij de dorpjes Anould en Fraize met hun bakkers, supermarkten en restaurantjes. Op 20 minuten rijden vind je de Elzas met zijn beroemde wijnroute en zijn vele pitoreske dorpjes. 18 km van Gerardmer; het toeristische stadje met zijn meer en boulevard. En verder natuurlijk veel natuur, heerlijke helder zwemwater en klimavonturenparken voor groot en klein. Skigebieden liggen dichtbij, maar ook sfeervolle plaatsen als Gerardmer en Colmar bijv.



Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie ban sur meurthe

De ligging van "groepsaccommodatie ban sur meurthe" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.