Riverside-barn

4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Riverside Barn is gevestigd in een omgebouwde schuur uit de 16e eeuw met een open benedenverdieping met hal, woonkamer met gezellige zithoek met twee banken en een eethoek met tafel en stoelen voor 4 personen. Ook beneden is een bijkeuken met wc en wasmachine met een aparte, goed uitgeruste keuken met koelkast, fornuis, kookplaat, magnetron en vaatwasser.
Boven zijn twee slaapkamers, de grootste heeft een tweepersoonsbed en een juliette-balkon met uitzicht op de rivier en een eigen badkamer met douche. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en ook een eigen doucheruimte. Beide slaapkamers hebben voldoende opbergruimte en een haardroger. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. De overloop biedt een perfecte stille ruimte om te lezen of bordspellen.
De schuur is smaakvol verbouwd en ingericht om een ontspannen omgeving te bieden voor je vakantie. Hij is perfect gelegen op 1 uur van Poitiers, Limoges en Châteauroux, waardoor je hier een uitstekende uitvalsbasis hebt om de omgeving te verkennen en voor als je zin hebt om zelf in dit prachtige stukje Frankrijk op huizenjacht te gaan...

Boekingsinformatie

Ligging riverside-barn

De ligging van "riverside-barn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.