Le Clos des Glycines

8.7
2
Gites.nl logo

Als u moet annuleren wegens COVID-19 dan is deze huurder bereid volledig te restitueren.
Vakantiehuis Le Clos des Glycines is een charmant en karaktervol dorpshuis, geklasseerd met 3 sterren. U hebt een woonoppervlakte van 75 m2. Het is een lichte en zonnige plek voor een heerlijke vakantie in het land van de rivieren en het licht. Het vakantiehuis dateert uit het eind van de 18e eeuw en is gebouwd uit natuursteen.
Het vakantiehuis is geschikt voor 2 personen en is het hele jaar open.
Op de begane grond vind je:
- Een grote woonkamer waar je de balken en originele stenen ziet zitten, met een open aard voor romantische charmante avonden. Ook is er een flatscreen TV.
Vanuit de woonkamer zijn deuren naar een prachtige bloementuin, beschut tegen inkijk en tegen de wind. Op mooie dagen kunt u er bbq'en en lekker in de schaduw liggen.
- De mooie Amerikaanse keuken is voorzien van alle benodigdheden: een wasmachine en droger, vaatwasser, oven, een elektrische kookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en Nespresso-apparaat, en strijkbenodigdheden.
Verder vindt u er een bank, een kast, een koffietafel enz... Het huis is erg mooi gedecoreerd. U vindt er tegelijkertijd de charme van weleer als het moderne comfort.
Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (2 x 0,90 m). Verder is er nog een slaapbank voor 1 persoon en indien gewenst een kinderbedje. U vindt er eveneens een kast, stoelen, een bureau, een open haard en een boekenkast.
De badkamer is voorzien van een douche en wc.
Tegenover het huis is een bakkerswinkeltje, heerlijk uw verse warme croissantjes halen in de ochtend!
Het huis is in 2017 gecontroleerd door Contrôle Qualité Vienne.
Ook heeft het een prijs gewonnen voor de gite met de mooiste tuin in de Poitou.
Wil je je huisdier meenemen, dan alleen in overleg.

Boekingsinformatie

Ligging le clos des glycines

De ligging van "le clos des glycines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.