Maison La Roche Summer Cottages Gite

10
9
Gites.nl logo

Maison La Roche Summer Cottages zijn twee geschakelde stenen huisjes met elk 2 slaapkamers. Ideaal voor 2 gezinnen of groepen of vier koppels die af en toe hun eigen ruimte willen hebben, aangezien u 2 keukens, 2 woonkamers, 2 kleine eetruimtes binnen in de keukens heeft, een grote overdekte eethoek in de binnentuin aan de achterzijde van de woningen. en een grote eethoek buiten onder de pergola in de volledig omheinde tuin. De tuin ligt aan de overkant van de weg van de huisjes en heeft een privézwembad van 4 meter om af te koelen in de hitte van de zomer en veel ruimte om te zonnebaden of te ontspannen in de schaduw van de bomen. Eind april worden foto's toegevoegd van een 40m2 dek om te zonnebaden, yogaën, zitten en chillen.
Gratis wifi in beide huisjes.
Een van de huisjes heeft beneden een doucheruimte en een slaapkamer met tweepersoonsbed beneden en een slaapkamer op de bovenverdieping met een kingsize bed en een eenpersoonsbed. Keuken is goed uitgerust en heeft een vaatwasser en magnetron. Dit huisje is iets kleiner dan het aangrenzende huisje.
Het aangrenzende huisje heeft boven twee slaapkamers met elk eigen doucheruimtes, 1 slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, maar deze kunnen worden samengevoegd tot een super kingsize bed.
Er is ook nog een toilet beneden buiten in de binnentuin.
Er is een wasmachine aanwezig in het 2e huisje.
Let op: 3 van de slaapkamers bevinden zich boven, dus deze accommodatie wordt niet aanbevolen voor mensen met mobiliteitsproblemen of peuters. Kinderen moeten te allen tijde onder toezicht staan, vooral in de tuin en het zwembad.

Boekingsinformatie

Ligging maison la roche summer cottages gite

De ligging van "maison la roche summer cottages gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.