Maison La Roche

10
5
Gites.nl logo

Maison La Roche is een charmant, rustiek huisje op een rustige, pittoreske locatie in de nabijheid (200 meter) van twee restaurants met meer binnen 1 km lopen. Uw gastheren Jo en Jamshid zijn in het naburige huisje en staan klaar om u te verwelkomen en u tijdens uw verblijf bij te staan.
Het interieur van het huisje bestaat uit een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, vaatwasser, magnetron, Nespresso-apparaat, broodrooster en een goede selectie kookgerei met kruiden en oliën om u op weg te helpen, glazen en servies van goede kwaliteit is aanwezig. Er is ook een houtskoolbarbecue in de privétuin met boomgaard die u mag gebruiken (eerste zak houtskool meegeleverd).
Er is een eettafel en 4 stoelen in de keuken en een houtkachel voor de koudere avonden.
De gezellige woonkamer is slechts een stap hoger naast de keuken met een grote flatscreen-tv met Britse satelliet-tv en Franse tv. In de hele Gite is gratis wifi beschikbaar.
Er is een mooie tweepersoonsslaapkamer beneden naast de woonkamer met een comfortabel kingsize bed.
De doucheruimte is ook beneden en is voorzien van luxe handdoeken en gratis toiletartikelen en accessoires en een verwarmd handdoekenrek.
Boven is er een grote familiekamer met een comfortabel kingsize bed en een eenpersoonsbed van 200 cm lang, dus het is geschikt voor twee of drie personen om in deze kamer te slapen.
Overal is kwaliteitslinnengoed aanwezig.
Er is geen wasmachine in de Gite, maar uw gastheren bieden indien nodig een gratis wasservice (2 ladingen per week, wassen en drogen). Er is een strijkijzer en strijkplank aanwezig.
Roken is niet toegestaan in het huisje, maar er zijn asbakken buiten. Let op: Vanwege de harde tegelvloeren, trappen en zwembad vinden wij deze woning niet geschikt voor kleine kinderen onder de 3 jaar maar dit is natuurlijk aan jou .
Aan de overkant van de rustige straat voor de bewoners bevindt zich het privédompelbad en de tuin die alleen voor gasten is bestemd.
We verwelkomen 1 grote of twee kleine tot middelgrote goed opgevoede, zindelijke en vriendelijke honden (geen puppy's). Ze mogen niet voor lange tijd onbeheerd in de Gite worden achtergelaten en ze zijn niet toegestaan in het zwembad, hoewel we op warme dagen een klein kinderbadje of een slang kunnen voorzien. Gelukkig zijn honden welkom op de meeste plaatsen, inclusief cafés en restaurants in heel Frankrijk, zodat zij ook van hun vakantie kunnen genieten! Bespreek alstublieft eventuele hondenoppasvragen die u heeft, want we zullen proberen te helpen waar mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging maison la roche

De ligging van "maison la roche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.