Blacksmith Cottage

6
Gites.nl logo

Blacksmiths cottage is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het is zorgvuldig gerenoveerd door de huidige eigenaren en biedt comfortabele en gezellige accommodatie.
We zijn nog steeds op ontdekkingsreis, maar men gelooft dat de Forten Chevalier banden heeft met de Tempeliers en dateert uit 1500 n.Chr. Er zijn een aantal historische artefacten die hierop wijzen.
De gite heeft een omheinde patio met een barbecue en een tafel en stoelen voor zes personen. Bij het betreden van de gite loopt u de keuken, eetkamer en lounge binnen met een werkende openhaard. De keuken is goed uitgerust en is voorzien van een vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, kookplaat, oven en waterkoker. De eettafel biedt plaats aan zes, twee banken zijn gepositioneerd rond een smart-tv.
Het huisje kan naast het Blacksmiths-appartement worden geboekt (het huisje en het appartement hebben indien nodig twee afsluitbare deuren die ze met elkaar verbinden), waardoor er plaats is voor maximaal 8 personen.
Het huisje heeft 3 slaapkamers, 2 tweepersoonskamers en 2 eenpersoonsbedden. De hoofdslaapkamer (tweepersoonsbed) heeft een Frans balkon met uitzicht op de binnenplaats met een typisch Frans bed. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en kijkt ook uit over de binnenplaats, de derde slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een inloopdouche met een scheerpunt boven het wastafelmeubel.
Beddengoed en handdoeken zijn allemaal inbegrepen om uw verblijf nog aangenamer te maken.
Het zwembad is tussen mei en september geopend voor gasten.
De binnenplaats is omsloten en biedt een rustige en ontspannen omgeving.
Veilige overdekte opslag is beschikbaar voor grotere items, zoals kinderwagens, motoren, topkoffers, enz.

Boekingsinformatie

Ligging blacksmith cottage

De ligging van "blacksmith cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.