Les Cerisiers

10
Gites.nl logo

Met plaats voor maximaal 10 volwassenen in 5 royale slaapkamers biedt Les Cerisiers een echte thuis, met op de begane grond een grote familie woonkeuken, grote woonkamer met originele charentaise open haard, stenen muren en houtkachel, een gezellige salon met openslaande deuren naar het terras.
Op de bovenverdieping zijn er vier grote slaapkamers, 2 met kingsize bedden en 2 met twee eenpersoons bedden. Op de gelijkvloerse verdieping is de vijfde slaapkamer met 2 ruime aparte bedden.
Het huis is gerestaureerd tot een zeer hoge standaard en heeft prachtige originele kenmerken, zoals stenen muren, gecombineerd met modern comfort. Het huis is voorzien van centrale verwarming op olie en een gezellige houtkachel in de woonkamer, waardoor het zowel ideaal is voor winter- als zomerverhuur.
Buiten vind je een rustieke overdekte eet- / barbecueplek, ideaal voor mensen die 's middags buiten willen lunchen en' s avonds een drankje drinken. Verder is er een uitgestrekte tuin met gazon, die een geweldige, veilige ruimte biedt voor kinderen om te spelen. Tevens is er een 9x4 volledig omheind zwembad met onderwaterverlichting en een zonneterras.
Er is ook een grote tuin aan de voorzijde van het pand met ruime parkeergelegenheid. Het gebied biedt mooie wandelingen langs rustige landweggetjes, omringd door bossen en zonnebloemvelden. Ondanks de landelijke omgeving ligt het dichtstbijzijnde dorp slechts op 1,5km afstand. Je vindt er een bakkerij, alsook een café, een kruidenierswinkel, een postkantoor en een restaurant.

Boekingsinformatie

Ligging les cerisiers

De ligging van "les cerisiers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.