Chateau Mareuil

12
Gites.nl logo

Er zijn 3 slaapkamers in het kasteel, 2 luxe suites zijn op de eerste verdieping - The Princess Suite die 5 slaapplaatsen biedt (1 is een klein eenpersoonsbed geschikt voor een kind of tiener), en The Prince Suite die 3 slaapplaatsen biedt. Deze hebben beide een luxe design badkamer. Petit Prince is een mooie slaapkamer op de begane grond voor 3 personen met een eigen badkamer met douche. Daarnaast is er een bijou apart studio appartement grenzend aan een ander gebouw op het terrein met een tweepersoonsbed, slapen 2 en en-suite badkamer met douche die ook beschikbaar is te huur (Le Studio at Chateau Mareuil). We hebben reisbedjes en kinderstoelen voor baby's en peuters.
Het kasteel heeft een elegante, maar gezellige salon met een belangrijke open haard en houtkachel, het heeft ook een grote antieke eettafel en stoelen voor het meer formele dineren. Naast de deur is een grote, goed uitgeruste keuken met tafel en stoelen voor een meer informele maaltijd.

Boekingsinformatie

Ligging chateau mareuil

De ligging van "chateau mareuil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.