Le Poirier

10
2
Gites.nl logo

Vakantoehuis Le Poirier (de perenboom) is een mooie en ruime gîte, ideaal voor een stel, maar hij biedt ruimte aan maximaal vier personen. Het huis heeft traditionele stenen muren, eiken balken en een houtkachel; een open woon- en eetgedeelte en een moderne, goed uitgeruste keuken, die allemaal uitkomen op een eigen terras met uitzicht op het prachtige verwarmde zwembad.
Er is een mooie slaapkamer met een kingsize bed en een ruime moderne badkamer met ligbad en douche op de begane grond. Boven is er een tweede slaapkamer op de tussenverdieping met 2 eenpersoonsbedden. Je zit hier op het prachtige platteland van Vienne, op slechts 5 minuten van alle voorzieningen. Gasten hebben het vakantiehuis beschreven als een idyllisch toevluchtsoord, vredig, kalm en zeer romantisch.
Vakantiehuis Le Poirier in La Vieille Gorce is perfect voor een korte vakantie of een langere vakantie op elk moment van het jaar.

Boekingsinformatie

Ligging le poirier

De ligging van "le poirier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.