Les Italiens

10
3
Gites.nl logo

Klein stenen huisje (80m2), volledig gerenoveerd in een rustig eenrichtings smalle straat in het bovenste gedeelte van Angles-sur-l'Anglin.
Begane grond
De voordeur leidt naar de voorwoonkamer waar je een tafel met 6 stoelen vindt, en een paar gemakkelijke zitplaatsen en de trap naar de boven verdieping. Aan de rechterkant van de open haard met houtkachel, twee trapjes, leiden naar de achterkamer en toilet/wasruimte met wasmachine.
Eerste verdieping
Via de trap kom je in de grote open slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een kamerscherm en een gordijn voor extra privacy. Twee trapjes leiden naar een halletje met aangrenzend de badkamer met toilet en een douche over een ligbad onder het schuine dak; en
de tweede kleinere slaapkamer met dakvenster heeft een eenpersoonsbed. De toegang tot deze kamer is via de grote slaapkamer. Er is een kamerscherm en een gordijn voor extra privacy.
De zomer keuken
Vlak bij het huis in de patio in een klein bijgebouw is de keuken met een elektrisch fornuis met oven, een magnetron oven, een elektrische waterkoker, een brood rooster en een Italiaans espresso machine.
De patio
De zonnige patio (25m2) is oost-zuid gelegen en de voortuin (40m2) ligt op het zuiden.
Het huis is geschikt voor kinderen maar wel even opletten met de trap en de twee lage vensters op de boven verdieping.
Helaas kunnen wij geen honden of katten accepteren.
Wij vragen onze gasten hun eigen bedlinnen alsmede badhanddoeken en keukenhanddoeken.
Het huisje is rookvrij maar je kunt wel in de patio roken.
Er is geen TV of Wifi beschikbaar maar wel in café Le Bellevue, café Au P'tit Roc en het toeristen bureau allen op zo'n 300m van het huis plus de Salon de Thé N.15, de pizzeria L'Amaretto beneden bij de brug.
Veilig parkeren op een afstand van 250m in de parkeerplaats van het dorpscentrum.

Boekingsinformatie

Ligging les italiens

De ligging van "les italiens" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.