Orchard View Gite

9.5
2
Gites.nl logo

Wisdom Gites is een rustig toevluchtsoord in de prachtige Zuid-Viene
Vakantiehuis Orchard View Gite is een volledig zelfstandige gite met 1 tweepersoonsslaapkamer. Het is volledig voorzien van Wifi.
In het huis is een keuken met eethoek van goede afmetingen. Ook is er een comfortabele zithoek.
De goed ingerichte keuken is voorzien van alles dat je nodig hebt om een maaltijd klaar te maken en je van een relaxte vakantie te verzekeren. Er is een vurenhouten eettafel met ruim plaats voor 4.
In de zithoek staan twee comfortabele zitbanken, een LCD tv met een dvd-speler en satelliet met gratis Engelstalige zenders en een houtkachel voor gezellige winteravonden.
De luchtige en lichte ouderslaapkamer met tweepersoonsbed en rustige decoratie, met prachtig uitzicht over het glooiende landschap van de Vienne. U vindt er ruim voldoende bergruimte: een grote kledingkast een ladenkast met een spiegel erboven.
Ook is er een badkamer met douche van perfect formaat, met een grote ingebouwde douchecabine, een wastafel met meubel compleet met verlichte spiegel en een wc.
Buiten vind je een omheinde tuin met uitzicht over de boomgaard en verder over naar het omringende landschap met de grote eiken die over het landschap verspreid staan. Ook hebt u een eigen patio met tafel en zitplaats voor 4 personen, een heel prettige plek om met een glas wijn te zitten of te barbecueën terwijl u van de zonsondergangen geniet over het omringende landschap.

Boekingsinformatie

Ligging orchard view gite

De ligging van "orchard view gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.