Meadow View Gite

9.5
4
Gites.nl logo

Meadow View Gite - Dit is een volledig op zichzelf staand vakantiehuis met 2 slaapkamers met een tweepersoonskamer en een slaapkamer met twee enkele bedden, compleet met toegang tot gratis WiFi.
Er is een grote semi open ruimte met een goed uitgeruste keuken, een ruime eetkamer en een comfortabele woonkamer.
De lounge heeft ruime comfortabele zitplaatsen op 2 banken, een LCD TV met DVD en satelliet voor vrij zicht op UK en Franse kanalen, en ook een houtkachel voor de winteravonden. De eetkamer sectie heeft een grote antieke grenen eettafel met voldoende ruimte voor 6 personen in comfort met een bijpassende antieke grenen dressoir. De goed uitgeruste keuken is voorzien van alle benodigdheden die u nodig heeft om uw maaltijden te bereiden en te zorgen voor een ontspannen vakantie.
De luchtige en lichte slaapkamer met tweepersoonsbed en ingetogen bloemdecor, met prachtig uitzicht over het glooiende Weense landschap, heeft ook veel opbergruimte in een grote dubbele kledingkast en ook in de kaptafel.
De slaapkamer met twee eenpersoonsbedden heeft ook een lichte en luchtige inrichting met een neutrale inrichting, twee grenen eenpersoonsbedden, een grote ladekast met spiegel over, met mooi uitzicht over de binnenplaats in de tuin.
Er is een perfecte grootte familie badkamer met douche, met een grote ingerichte douchecabine die warm water levert op netspanning, een wastafel compleet met verlichte spiegel, ook een laag niveau WC.
Buiten is er een omheinde prive-tuin met uitzicht over de weide en op de omliggende velden en op de omliggende velden en machtige eiken die het landschap, evenals een prive-terras met tafel en stoelen voor 4, een zeer aangename plek om te zitten met een glas wijn of hebben een ontspannende barbecue en kijken naar de zonsondergang met uitzicht op onze 1 hectare visvijver.

Boekingsinformatie

Ligging meadow view gite

De ligging van "meadow view gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.