Gîte de la Gravée

10
4
Gites.nl logo

Onze gîte is gesitueerd in een historisch, geheel gerenoveerd huis in het zuiden van de Vendée. Er kunnen 4 volwassenen en eventueel 2 kinderen verblijven. De gite heeft 3 steren en 3 epis van Gites de France ontvangen. U vindt er nog de oude charme, zoals de stenen, de balken en de authentieke meubels van de streek. Op de begane grond vindt u een woonkamer met open haard een aparte, volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer (2 persoons bed 160 cm.) met een badkamer. Ook vindt u er een badkamer en een ”lingerie”.
Op de eerste verdieping hebt u de beschikking over een slaapkamer (twijfelaar 140 cm) en een slaapzolder (2 éénpersoonsbeddem 120 cm) bestemd voor de kinderen. Tijdens uw vakantie wilt u de beschikking hebben over alle gemakken; we hebben aan u gedacht: wasmachine, vaatwasmachine, magnetron, heteluchtoven, electrisch koken, twee koelkasten, een diepvriezer, twee televisies, 2 videorecorders een hifi installatie en telefoon. U vindt hier boeken, videos en spelletjes. Het beddengoed en de handdoeken zijn aanwezig en de bedden zijn voor u opgemaakt bij aankomst.

Boekingsinformatie

Ligging gîte de la gravée

De ligging van "gîte de la gravée" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.