Les Hirondelles

9.3
2
Gites.nl logo

Les Hirondelles is onze ruime gite met 1 slaapkamer, waar u effectief de helft van de boerderij Les Petits Ajoncs huurt. Het is ingericht in een traditionele Franse stijl en perfect voor stelletjes of kleine gezinnen.
Les Hirondelles bestaat uit een royale lounge / eetkamer met een tafel voor 4 personen, comfortabele stoelen, satelliet-tv (Engels), dvd-speler, uitgebreide dvd's, gratis WIFI internettoegang, boeken, tijdschriften, spelletjes, etc. Dubbel raam met luiken en uitzicht op de tuin. Grote traditionele keuken met dubbele butlers wastafel, grenen dressoir, gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, servies, bestek en royaal keukengerei. Theedoeken, lakens en schoonmaakproducten worden verstrekt. Strijkijzer en strijkplank. Ruime slaapkamer op de begane grond met uitzicht op zwembad met eiken vloer, comfortabel Louis XV-stijl tweepersoonsbed, kledingstang en laden en bijpassende meubels. Eenpersoonsbed beschikbaar voor derde persoon / kind. Kinderbed / kinderstoel / aankleedkussen / stoelverhoging enz. Beschikbaar voor baby's. Grote en-suite badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet. Punten voor haardroger en scheerapparaat en licht. Haardroger.
Handdoeken zijn niet voorzien

Boekingsinformatie

Ligging les hirondelles

De ligging van "les hirondelles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.