Pomme d'Amour

9.3
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Pomme d'Amour ligt in het kleine dorp St. Martin des Fontaines in de zuidelijke Vendée (departement 85). Het huis ligt aan het eind van het dorp en is omgeven door boerenland en open landschap.
Pomme d'Amour is een gerenoveerd stijlvol, licht en ruim vakantiehuis. De toegang is op de begane grond. Op deze verdieping vind je de mooie kalkstenen muren, waardoor het huis lekker koel blijft en neutrale, zachte moderne meubels, waardoor er een comfortabele, mooie ruimte is om te relaxen en een gezellige avond te hebben. De comfortabele open lounge heeft een tweezitsbank, twee fauteuils, een salontafel en dimbare verlichting, ruim voldoende stopcontacten en een tegelvloer. Satelliet tv met Britse zenders, Wi-fi, dvd-speler, boeken, dvd's, games, informatiepakket etc. De begane grond heeft ook een open eethoek en een volledig uitgeruste keuken. Een centrale trap leidt naar de slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping.
Pomme D'Amour heeft toegang tot ons 9 x 4m verwarmd zwembad. Het zwembad is voorzien van een dek dat 's nachts door de eigenaar wordt gelsoten.
 
De hele accommodatie is rookvrij. Geen huisdieren toegestaan. Handdoeken worden niet verstrekt. Uitgebreide informatiepakketten. kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. Traphekje beschikbaar.
Fietsverhuur (volwassenen en kinderen) beschikbaar, inclusief helmen, etc. Visuitrusting is ook te huur. Prijzen op aanvraag.
Keuken en eetkamer
Eethoek met tafel en stoelen voor 4 (raam met uitzicht over de weg en de velden). Volledig ingerichte keuken met kookhoek dubbele oven en grill, afzuigkap en elektrische kookplaat, grote koel-vriescombinatie, magnetron, afwasmachine, wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, uitgebreid kwaliteits-keukengerei voor zes personen. Theedoeken, lakens, vuilniszakken en schoonmaakproducten worden verstrekt. Strijkijzer en strijkplank etc. is aanwezig.
Slaapkamers
Op de eerste verdieping vind je een aantrekkelijke dubbele slaapkamer met zichtbare balken, Velux-venster, tweepersoonsbed, nachtkastjes en lampen, rekken en ophangruimte. Alle kwaliteitsbeddengoed is inbegrepen.
Tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden + mogelijkheid tot bijplaatsen van kinderbed, nachtkastjes, klein dakraam, mat venster, zichtbare balken (lage lateihoogte), hangruimte. Alle kwaliteits-beddengoed inbegrepen.
Badkamers
Grote moderne badkamer met zichtbare stenen en balken, douchecabine met jet, toilet, stenen wastafel, royale opbergruimte, spotjes. Haardroger, spiegel, stopcontacten voor haardroger en scheerapparaten. Handdoeken worden niet verstrekt.
Verwarming
Verwarming is beschikbaar laag- en middenseizoen. Prijzen daarvoor zijn op aanvraag. Verwarming is niet beschikbaar tijdens het hoogseizoen.

Boekingsinformatie

Ligging pomme d'amour

De ligging van "pomme d'amour" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.