le Donjon, bij Château de la Preuille

9.3
2
Gites.nl logo

Deze vrijstaande, middeleeuwse toren aan de slotgracht is nu te reserveren voor de zomer. Een bijzonder vakantiehuis wat zorgt voor een geslaagd verblijf!
It's not perfect.... it's Paradise.
Volledig gerestaureerd in 2021 en ingericht op twee verdiepingen, biedt deze vrijstaande middeleeuwse vakantietoren een prachtig uitzicht op het kasteel en de slotgracht. Op de begane grond is er een woonkamer met een volledig ingerichte, open keuken. Op de tweede verdieping is er een slaapkamer met tweepersoonsbed (180cmx200cm) plus een badkamer met douche en WC. Beschikt over een eigen terras met BBQ. Voor uw comfort is het bed voor u opgemaakt bij uw aankomst. Ideaal voor een koppel dat een romantisch uitje wil maken. Niet geschikt voor minder valide mensen.
Let op: van 26 juni tot 21 AUGUSTUS 2021 is het minimale verblijf 1 week in de Donjon met aankomst op zaterdag. Buiten deze periode is het minimale verblijf 2 nachten met aankomst op elke gewenste dag van de week.
Midden in de natuur, op 8ha terrein omgeven door wijngaarden en dichtbij alles. Ontdek de bijzondere stad Nantes, een dagje aan het strand of het themapark "Puy du Fou". Er is zoveel te ontdekken in onze regio. Château de la Preuille wordt beschouwd als een van de oudste kastelen in de Loirevallei. Vroeger was het een versterkte feodale residentie, verdedigd door een gracht en torens. Het kasteel dateert uit de 11e eeuw; zijn huidige vorm dateert uit de 13e en 15e eeuw. De Vendée profiteert van een oceaanklimaat en de temperaturen zijn vrij mild. Het departement geniet de meeste zonne-uren in Frankrijk en volgens Météo France is het klimaat vergelijkbaar met dat van de Middellandse Zee, vandaar de naam 'Côte de Lumière'. Het is een ideale regio om uw vakantie of een weekend door te brengen.
36m2 gezellige vakantietoren.
Woonkamer met zitgedeelte en een eettafel;
Open keuken met koel-vriescombinatie, afwasmachine, oven en koffiezetapparaat.
Prachtig uitzicht op de slotgracht.
Badkamer met douche en WC.
Slaapkamer met comfortabel tweepersoonsbed.
Voor 1 of 2 personen plus kinderen tot 2 jaar.
Wifi.
Terras met BBQ.
Huur is inclusief:
Opgemaakte bedden bij aankomst plus eerste benodigdheden voor keuken en WC.
Wij maken de Donjon na vertrek schoon, maar we gaan er wel vanuit dat je dat je de toren bezemschoon achterlaat.
Borg van 200 €, retour aan einde verblijf (cheque of cash).
Aanvullende services: handdoekenpakket, ontbijt voor de eerste ochtend, kaasplankje, kinderbedje, verjaardagspakket….. laat het ons weten.
Sorry, maar niet toegestaan:
Roken in de woning, alleen buiten.
Huisdieren, uitgezonderd paarden
Aankomst tussen 17:00 en 18:00, vertrek tussen 10:00 en 11:00.

Boekingsinformatie

Ligging le donjon, bij château de la preuille

De ligging van "le donjon, bij château de la preuille" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.