Residence des Papillons

7.5
11
Gites.nl logo

Vakantiehuis Residence des Papillons is een mooi gerestaureerde, stenen boerderij in het mooie dorpje St. Aubin La Plaine, op slechts 40 minuten rijden van de stranden van de zuidelijke Vendée. Het huis heeft een groot patio-terras met eettafel en parasol naast het verwarmde zwembad. Het zwembad is aan drie zijden omgeven met bloembedden en heeft een harde afdekking voor de veiligheid van je kinderen. De tuin is groot en voornamelijk aangelegd met gras, dus er is voldoende ruimte om rond te rennen.
Binnen is er een hal om je schoenen uit te doen, voordat je de grote lounge binnengaat met een bank en felgekleurde fauteuils, plus een lange eettafel voor gezellige maaltijden. Er is een grote flatscreen-led-tv met Britse en Franse zenders, en overal is WiFi beschikbaar. Aan de zijkant van de lounge is een grote LED-tv-lounge, met nog een grote flatscreen-tv, een spelcomputer en een aantal games. Er is ook een selectie van boeken en bordspellen.
De keuken is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie - vaatwasser, grote koelkast / vriezer, electic oven, kookplaat, magnetron, stoomoven en waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat. Een wasmachine bevindt zich in de bijkeuken in de buurt van de garage.
Er is een slaapkamer op de begane grond - met een king-size bed, kinderbed en doucheruimte ernaast. De grote doucheruimte heeft een douchecabine, wastafel, toilet en bidet. Er is ook een apart toilet in de gang achter de keuken.
Via de stenen trap kom je bij 4 slaapkamers - twee met kingsize bedden, een met twee eenpersoonsbedden en een andere met een stapelbed en een eenpersoonsbed. De slaapkamers met tweepersoonsbed hebben elk een eigen doucheruimte en er is een nog doucheruimte voor de andere twee slaapkamers.
Een kinderbed, kinderstoel, traphekjes en plastic bestek en servies zijn beschikbaar voor jongere kinderen.
Buiten is er ook een tafeltennistafel onder de veranda.
Privé parkeerplaats op het terrein voor 5 auto's.

Boekingsinformatie

Ligging residence des papillons

De ligging van "residence des papillons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.