Gite La Chantonnay

6
Gites.nl logo

Deze gîte straalt een exclusieve luxe uit door de creatieve mix van oude en moderne stijlen.Het huis is ruim opgezet met drie grote slaapkamers en biedt veel comfort.
De gîte heeft een prachtige ligging in de nabijheid van de duiventoren met een weids uitzicht over het glooiende landschap.Het huis bevindt zich in een oud gebouw en is geheel in authentieke stijl verbouwd waarbij bijzondere kenmerken behouden zijn gebleven. De inrichting is modern ,stijlvol en comfortabel.
Het huis ligt centraal op het domein , vlakbij het grote verwarmde zwembad en is gunstig gelegen op de zon.
De gîte heeft een oppervlakte van 120m2 , een voortuin en een zonnig terras grenzend aan de woonkamer.
Beide buitenruimten hebben vrij uitzicht en bieden volop privacy.
Indeling: Ruime entree met garderoberuimte en toilet, sfeervolle woonkamer met robuuste schouw en open houtkachel. De grote woonkeuken is stijlvol ingericht en volledig uitgerust met o.a. vaatwasser,oven en grote rvs koelkast.
1e Etage: Ruime overloop met badkamer met douche , toilet en dubbele wastafel. Grote ouderslaapkamer en twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden.Alle slaapkamers liggen aan de voorkant en hebben een weids en groen uitzicht.
Aanwezig: sateliet TV , vaatwasser,2 houten ligstoelen, houten tuintafel met 6 stoelen,parasol en een Weber-barbeque.

Boekingsinformatie

Ligging gite la chantonnay

De ligging van "gite la chantonnay" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.