Le Vieux Café

7
Gites.nl logo

Le Vieux Café is een gezinsvriendelijk vakantiehuis in een mooi dorp, op slechts 15 minuten rijden naar de stranden van La Faute sur Mer en La Tranche.
Dit vakantiehuis met drie slaapkamers heeft een verwarmd zwembad van 12m x 7m, grote tuinen, een goed gevulde speelkamer (met XBox 360, tafeltennis, gezelschapsspelen, speelgoed, kleding, boeken, DVD-bibliotheek en nog veel meer), en een fitnessruimte met crosstrainer, roeier, statische fietsen en gewichten.
Het heeft een comfortabele lounge met lederen banken, een tv met internationale zenders en draadloos internet.
De goed uitgeruste keuken heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie en de eettafel biedt plaats aan maximaal 8 personen.
Op de begane grond is er een doucheruimte met douchecabine, wastafel en wc, plus een verdere grote badkamer op de eerste verdieping, met een dubbele douchecabine, wastafel en aparte wc.
Er zijn drie ruime slaapkamers - de ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een kinderbedje voor jonge kinderen. De andere twee slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsbedden, en een derde eenpersoonsbed kan indien nodig aan een van deze kamers worden toegevoegd.
Het huis is zeer kindvriendelijk - met traphekken, kinderstoel, zitverhoger, kinderbedje, babybadje, en veel plastic serviesgoed en bestek.
Ook honden zijn welkom.

Boekingsinformatie

Ligging le vieux café

De ligging van "le vieux café" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.