Gite La Loge

10
4
Gites.nl logo

Gite La Loge is ideaal voor stellen, maar we kunnen de bedden aanpassen aan andere arrangementen - vraag ernaar. Het huis is helemaal op één niveau zonder trappen, slechts een kleine stap door de voordeur. De tuin is een ruime privétuin met gazon en planten met verschillende zitjes om 's avonds te genieten van een aperitiefje, terwijl u naar de zonsondergang kijkt.
Deze onlangs gerenoveerde schuur heeft een open woonkamer met lounge / eetkamer en keuken. Met zijn hoge plafonds en originele balken is de gite heerlijk koel in de zomer en warm in de winter - de dikke muren zorgen voor een comfortabele en constante temperatuur.
Het vakantiehuisje is voorzien van alles wat u nodig heeft, o.a. een
- Volledig ingerichte keuken: koelkast met vriesvak, magnetron, gasfornuis, elektrische oven, vaatwasser, wasmachine, waterkoker, broodrooster, strijkijzer, strijkplank, luchtiger, wasmand
- Eettafel en stoelen
- Bank en fauteuils, salontafel, dvd-speler, flatscreen-tv - Engelse Freeview-kanalen, Franse tv, internet, muziekcentrum.
- 2 x tweepersoonsslaapkamers met kingsize bedden, gelegen aan de andere uiteinden van de gite. (Er is een mogelijkheid om op verzoek een van de kingsize bedden te veranderen in twee eenpersoonsbedden), ventilatoren en haardrogers.
Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.
Elektrische kachels.
Er is ook een verzameling boeken, cd's, dvd's en spelletjes (binnen en buiten) bijv. palette.
Mappen met instructies, reisbrochures en kaarten.

Boekingsinformatie

Ligging gite la loge

De ligging van "gite la loge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.