Mobil home Langoustine

4
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat deze comfortabele, vrijstaande 4-persoons mobil home. De mobil home staat op een mooie, ruime plek en is van alle gemakken voorzien.

Keuken


De luxe keuken heeft een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits kookplaat, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en een vaatwasser.

Woonkamer


In het woongedeelte is het aangenaam vertoeven op de lekkere bank of aan de eettafel met bank en twee losse stoelen. De twee grote openslaande deuren geven toegang tot de houten veranda.

Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 1,90 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijzetten van een babybedje is alleen mogelijk door een ander bed weg te halen.

Badkamer
De mobil home heeft een badkamer met douche en wastafel en een gescheiden toiletruimte.

Buiten
De mobil home heeft een half overdekte veranda. Op het terras staat een tuintafel met stoelen en ligbedden. De auto kun je bij de accommodatie parkeren.

Internet en TV
In de woonkamer staat een flatscreen TV met Nederlandse zenders. Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is een elektrische kachel en airconditioning in de mobil home. Huisdieren zijn toegestaan.

Boekingsinformatie