Acacia DeLuxe (zonder zwembad) | 4 Pers.

9.5
4
Oasisparcs.nl logo

De 4 persoons Acacia DeLuxe villa's hebben een oppervlakte van 85m² en bieden plaats voor 4 personen. De villa beschikt over 2 slaapkamers en zijn vrijstaand, ruim opgezet en hebben een royale tuin. De villa's beschikken over een ruime, compleet uitgeruste keuken. De grote zitruimte is smaakvol ingericht. Hier kunt u lekker uitrusten of bijpraten en genieten van quality time met uw familie en vrienden. Vanuit de zithoek heeft u mooi zicht op de tuin. Uw villa is uiteraard voorzien van moderne apparatuur. Zo is er een flatscreen televisie met ontvangst van Nederlandse zenders. Er is een comfortabele badkamer aanwezig met bad of douche en een toilet. Deze villa biedt u alle comfort die u wenst tijdens uw vakantie.

De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de villa's die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling om een villa te vinden die u aan uw wensen voldoet. 

Boekingsinformatie

Ligging acacia deluxe (zonder zwembad) | 4 pers.

De ligging van "acacia deluxe (zonder zwembad) | 4 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.