Sequoia Super VIP | 8 Pers.

8.6
8
Oasisparcs.nl logo

De royaal opgezette Sequoia Super VIP villa's zijn met een oppervlakte van 115 m² de grootste type villa's op het resort. De Super VIP villa biedt veel ruimte, comfort en een mooie inrichting. Met vier slaapkamers en twee badkamers is de villa geschikt voor maar liefst acht personen, ideaal voor 2 gezinnen of grote families!

De villa's beschikken over een ruime, compleet uitgeruste keuken met 4 kookplaten. De grote zitruimte is stijlvol ingericht. U kunt hier lekker uitrusten of bijpraten en genieten van quality time met uw familie en vrienden. Vanuit de zithoek heeft u mooi zicht op de tuin en het privézwembad. De Super VIP villa is uiteraard voorzien van moderne apparatuur. Zo is er een flatscreen televisie met ontvangst van Nederlandse zenders. 

De riante vakantiewoning is omgeven door een ruime tuin met veel privacy. Alle Super VIP villa's beschikken over een eigen privézwembad dat desgewenst (tegen meerprijs en van half mei tot half september) verwarmd kan worden. Een eigen zwembad is natuurlijk het optimale vakantiegevoel en garandeert uren relaxen voor uzelf, of speelplezier voor de kinderen.

Nieuw voor 2022: zwembadverwarming is inbegrepen voor alle aankomsten tussen 02/07/2021 en 27/08/2021, om optimaal van het zwembad te kunnen genieten! Uw zwembad kan op verzoek in het voor- en naseizoen worden verwarmd tegen een toeslag, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de villa's die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling om een villa te vinden die u aan uw wensen voldoet.

Boekingsinformatie

Ligging sequoia super vip | 8 pers.

De ligging van "sequoia super vip | 8 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.