Sophora VIP | 6 Pers.

8.8
6
Oasisparcs.nl logo

De comfortabel ingerichte 6 persoons Sophora VIP villa biedt u een optimaal vakantiegevoel. De villa beschikt over een ruime tuin met eigen privézwembad. Het privézwembad kan desgewenst (tegen meerprijs en van half mei tot half september) worden verwarmd. Wordt uitgerust wakker in een van drie slaapkamers. Er zijn twee badkamers aanwezig met bad of douche en een toilet. Samen het diner bereiden in de compleet uitgeruste keuken en daarna relaxen in de riante woonkamer. Dat is vakantie vieren bij Oasis Les Jardins.
De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de villa's die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling om een villa te vinden die u aan uw wensen voldoet.

Nieuw voor 2022: zwembadverwarming is inbegrepen voor alle aankomsten tussen 02/07/2021 en 27/08/2021, om optimaal van het zwembad te kunnen genieten! Uw zwembad kan op verzoek in het voor- en naseizoen worden verwarmd tegen een toeslag, afhankelijk van de weersomstandigheden.



Boekingsinformatie

Ligging sophora vip | 6 pers.

De ligging van "sophora vip | 6 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.