Sophora VIP | 8 Pers.

8.8
8
Oasisparcs.nl logo

In deze riante 8 persoons Sophora VIP villa beleeft u gegarandeerd een ontspannen vakantie. De villa beschikt over een eigen privézwembad en grote tuin met veel privacy. Een eigen zwembad is natuurlijk het optimale gevoel van vakantie en veel speelplezier voor de kinderen. In de ruime open keuken maakt u de lekkerste gerechten klaar voor de familie en vrienden. De villa heeft vier slaapkamers en twee luxe badkamers, ideaal voor een verblijf met de hele familie!

Nieuw voor 2022: zwembadverwarming is inbegrepen voor alle aankomsten tussen 02/07/2021 en 27/08/2021, om optimaal van het zwembad te kunnen genieten! Uw zwembad kan op verzoek in het voor- en naseizoen worden verwarmd tegen een toeslag, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de villa's die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling om een villa te vinden die u aan uw wensen voldoet.

Boekingsinformatie

Ligging sophora vip | 8 pers.

De ligging van "sophora vip | 8 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.