Acacia VIP | 6 Pers.

9
6
Oasisparcs.nl logo

Geniet van een ontspannen verblijf in de 6 persoons Acacia VIP villa. De villa beschikt over een ruime tuin met veel privacy en een privézwembad. Het privézwembad kan desgewenst (tegen meerprijs en van half mei tot half september) worden verwarmd. De villa heeft drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met bad of douche en toilet. Tevens een riante woonkamer met eethoek en compleet ingerichte keuken. Hier kunt u lekker uitrusten en genieten van de tijd samen met uw familie en vrienden.

Nieuw voor 2022: zwembadverwarming is inbegrepen voor alle aankomsten tussen 02/07/2021 en 27/08/2021, om optimaal van het zwembad te kunnen genieten! Uw zwembad kan op verzoek in het voor- en naseizoen worden verwarmd tegen een toeslag, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de villa's die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling om een villa te vinden die u aan uw wensen voldoet. 

Boekingsinformatie

Ligging acacia vip | 6 pers.

De ligging van "acacia vip | 6 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.