Safaritent Mouette

6
Rcn.nl logo

Wil je in de natuur kamperen maar heb je geen eigen tent? Dan is deze vrijstaande, stoere Safaritent voor zes personen precies wat je zoekt. Je zult je gelijk thuis voelen in het gezellige en warme interieur. Voorzien van alle basis die je nodig hebt bij je glampingverblijf in de open natuur.

Keuken


De ruime keuken is voorzien van een 4-pits gaskooktoestel, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, gewone magnetron en keukeninventaris.

Woonkamer


Aan de steigerhouten eettafel kun je lekker zitten en wordt elke maaltijd een feestje. De ruime leefruimte van 50m2 is voorzien van een luxe inrichting met steigerhouten meubels.

Slaapkamer


In de Safaritent zijn drie slaapruimtes. Eén voorzien van een romantisch hemelbed van 1,60 bij 2 meter. De andere slaapkamer heeft een stapelbed van 0,80 bij 2 meter en tenslotte is er een bedstede van 1,60 bij 2 meter, inclusief daaronder een speelruimte. De bedstee is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Ieder bed heeft eenpersoonsdekbedden.

Badkamer
De Safaritent heeft een douche en toilet.

Buiten
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op de veranda met tuinmeubilair en een picknicktafel. Door de ruime overkapping kun je ook bij iets minder weer toch buiten zitten. De auto kun je bij de tent parkeren of op de parkeerplaats iets verderop.

Internet
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie.


 


Neem alvast een kijkje in de accommodatie

Boekingsinformatie