Mobil home Pecheur

4
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat deze luxe mobil home met airconditioning. De vrijstaande mobil home is geschikt voor vier personen en staat op een mooie, ruime plek met uitzicht op het water.

Keuken


De luxe keuken met kookeiland heeft barkrukken om gezellig aan te borrelen of te dineren. De keuken heeft een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits kookplaat, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron en een vaatwasser.

Woonkamer


In het woongedeelte is het aangenaam vertoeven op de lekkere bank. De grote glazen schuifpui geeft toegang tot het terras met uitzicht op het water.

Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 1,90 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. 

Badkamer
De mobil home heeft een royale badkamer met extra grote douchcabine en wastafel en een gescheiden toiletruimte. Er is een föhn in de badkamer aanwezig.

Buiten
De mobil home heeft een half overdekte veranda. Op het terras staat een tuintafel met stoelen en twee lekkere ligbedden. Het terras loopt door tot aan het waar je een vrij uitzicht hebt en heerlijk kunt vissen of relaxen. De auto kun je bij de accommodatie parkeren.

Internet en TV
In de woonkamer staat een flatscreen TV met Nederlandse zenders. Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is een elektrische kachel en airconditioning in de mobil home. Huisdieren zijn toegestaan. Deze mobil homes zijn centraal gelegen op de plaatsen 17, 18 en 19.

Boekingsinformatie