Mobil home Moule

5
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat deze centraal gelegen, vrijstaande 5-persoons mobil home. De mobil home staat aan een rustig laantje met uitzicht op het water.

Keuken


De keuken heeft een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits kookplaat, Senseo koffiezetapparaat, fluitketel en een gewone magnetron.

Woonkamer


In het woongedeelte is het aangenaam vertoeven op de lekkere bank of aan de eettafelmet bank en twee losse stoelen. De twee grote openslaande deuren geven toegang tot de houten veranda.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 1,90 meter en een slaapkamer met een eenpersoonsbed van 0,80 bij 2 meter en een stapelbed. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed.

Badkamer
De mobil home heeft een badkamer met douche en wastafel en een gescheiden toiletruimte. De badkamer grenst direct aan de (ouder)slaapkamer.

Buiten
Buiten is het heerlijk relaxen op de half overdekte houten veranda met een tafel, vijf stoelen en twee lekkere ligstoelen. De auto kun je bij de accommodatie parkeren.

Internet en TV
In de woonkamer staat een flatscreen TV met Nederlandse zenders. Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is verwarming in de mobil home. Huisdieren zijn toegestaan.


 


Neem alvast een kijkje in de accommodatie

Boekingsinformatie